+40787829121 | +40734779282 | office@herbaway.ro

DESPRE NOI

Herbaway România vine în întâmpinarea căutărilor omului modern – interesat de întoarcerea la natural, sănătos, simplu și în același timp eficient oferindu-vă produse pe bază de plante medicinale – adevarate daruri prețioase din natură.
Plantele medicinale cunoscute de mii de ani pentru efectele lor curative revin în atenție prin valorea lor terapeutică ce are la bază acțiunea farmacodinamică a principiilor active.

 REFERINȚE

Pe parcursul a douăzeci de ani de de activitate colaboratorii noștri de la NBA d.o.o. Serbia au învățat și obținut experiența necesară prin colaborarea cu instituții și companii cu renume din țară și străinătate. Produsele NBA au fost comercializate în Polonia și Bulgaria, în prezent fiind comercializate în Bosnia și Herțegovina, Macedonia și România. În acest moment sunt în fază de pregătire exporturile pentru Albania și Elveția. Sute de mii de persoane din Serbia și străinătate care au utilizat și utilizează produsele acestei companii confirmă calitatea produselor și rezultatele sustenabile obținute în tratarea diferitelor afecțiuni. Având sloganul “Alege Natura” și misiunea de a oferi remedii naturale la afecțiunile omului modern, HERBAWAY SRL este unic importator și distribuitor al produselor NBA d.o.o în România.

 PRODUSE

Amestecuri de ceai – Gama Herbaway Sunt clasificate de către Institutul Național pentru Bioresurse Alimentare din București ca suplimente alimentare.

Cele mai cunoscute produse sunt:

– amestec de plante pentru menținerea nivelului fiziologic al zahărului în sânge

– amestec de plante pentru funcționarea normală a sistemului urinar

– amestec de plante pentru menținerea greutății corporale normale

– amestec de plante pentru menținerea funcționării normale a sistemului genital feminin și altele.

FitoșampoaneEmulsii cu extracte din plante pentru spălarea diferitelor tipuri de păr și remedii pentru cele mai uzuale probleme ale părului și scalpului.

Herbaway Drops: Tinctură pe bază de plante medicinale acțiune de atenuare a varicelor, reglarea nivelului grăsimilor din sânge și îmbunătățirea circulației periferice.

Herbaway Animal:

Suplimente alimentare în creșterea porcinelor, bovinelor și a păsărilor. Cele mai cunoscute sunt:
– Biovet S folosite la creșterea porcinelor,
– Estrus Plus destinat bovinelor în perioada de după fătare și
– Biovet K supliment alimentar destinat prevenirii diferitelor boli ale păsărilor de carne.