+40787829121 | +40734779282 | office@herbaway.ro

Infectiile tractului urinar pot fi ameliorate cu ceaiul Urogal HerbaWay

Infectiile tractului urinar pot fi ameliorate cu ceaiul Urogal HerbaWay

Atunci cand are loc colonizarea si multiplicarea bacteriilor la nivelul tractului urinar, se instaleaza neplacutele infectii urinare, precum sunt cistitele, prostatitele sau polionefritele. Acestea pot fi asimptomatice sau se pot manifesta prin usturimi la urinat, urinari frecvente in cantitate redusa, frisoane, febra sau durere suprapubiana, in functie de tipul infectiei.

Ceaiul Urogal HerbaWay se remarca prin continutul de plante medicinale cu importante proprietati terapeutice in sprijinirea sanatatii aparatului urinar. Astfel, este un adjuvant in ameliorarea infectiilor urinare, afectiuni intalnite mult mai frecvent la femei decat la barbati.

Care sunt factorii de risc pentru aparitia infectiilor tractului urinar la femei? 

Femeile sunt mult mai expuse la aparitia infectiilor urinare decat barbatii, iar una dintre cele mai intalnite cauze ale aparitiei acestor infectii este bacteria E. coli (Escherichia coli). Daca nu se urmeaza o terapie impotriva acesteia, va duce la producerea infectiei. Factorii care cresc riscul aparitiilor infectiilor tractului urinar la femei sunt activitatea sexuala, in special la femeile care folosesc diafragma si substante spermicide, dar si graviditatea, deoarece femeile insarcinate prezinta un risc crescut de a dezvolta o infectie simptomatica. Alti factori de risc includ lipsa estrogenilor, care duce la dezvoltarea bacteriilor responsabile de instalarea infectiilor, premenopauza, consumul insuficient de lichide, utilizarea de produse ingienice care contin deodorant sau existenta unui istoric de infectii urinare. Ceaiul Urogal HerbaWay ne protejeaza impotriva acestor infectii, dar ajuta si la ameliorarea lor, pentru a reduce disconfortul, precum usturimea inainte, in timpul sau dupa urinare, cat si durerile resimtite in partea inferioara a abdomenului.

Ceaiul Urogal HerbaWay contine diuretice si antiobitice din plante

Ceaiul Urogal HerbaWay se remarca prin continutul de antibiotice din plante si diuretice naturale, care distrug sursa infectiei, precum este bacteria E. coli si imbunatatesc diureza. Ajuta, de asemenea, la curatarea rinichilor de pietre si amelioreaza afectiunile prostatei.

Infuzia Urogal se consuma conform instructiunilor, pana cand urina devine limpede. In unele cazuri poate fi necesara o administrare pe o perioada mai indelungata, pentru a reda sanatatea tractului urinar. Dupa disparitia simptomelor, este indicat sa continuati tratamentul pentru o perioada de cel putin 2 luni. Daca antibioticele conventionale afecteaza flora intestinala si prezinta efecte adverse, antibioticele din plante actioneaza eficient impotriva microbilor, fara sa afecteze organismul. Ceaiul Urogal HerbaWay este conceput exclusiv din plante medicinale cu proprietati terapeutice remarcabile, pentru a deveni aliatul dumneavoastra de incredere impotriva infectiilor urinare. Se poate utiliza intern, dar si extern, pentru spalarea organelor genitale, in special inainte de raportul sexual. Asemeni celorlalte amestecuri de plante oferite de HerbaWay, ceaiul Urogal este clasificat ca supliment alimentar de catre Institutul National de BioResurse Alimentare Bucuresti. Este un produs 100% natural, pe care il puteti utiliza cu incredere pentru protejarea sanatatii dumneavoastra. Prin alegerea produselor HerbaWay, “alegeti natura”, pentru a beneficia de calitatile terapeutice exceptionale ale plantelor, utilizate de milenii pentru a sustine sanatatea organismului. Urogal este un astfel de produs, conceput in armonie cu natura, dar si cu organismul uman, pentru a raspunde necesitatilor omului modern si a promova un organism sanatos..

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>