+40787829121 | +40734779282 | office@herbaway.ro

Mentinerea diabetului sub control este mai usoara cu produsul Duofit HerbaWay

Mentinerea diabetului sub control este mai usoara cu produsul Duofit HerbaWay

Numarul persoanelor cu diabet creste de la an la an, iar potrivit Studiului National pentru Prevalenta Diabetului, Prediabetului, Supraponderii, Obezitatii, Dislipidemiei, Hiperuricemiei si Bolii Cronice de Rinichi (PREDATORR), aproximativ 2.000.000 de persoane din Romania sufera de aceasta maladie. Produsul Duofit HerbaWay a fost conceput special pentru a veni in sprijinul persoanelor cu diabet. Diabetul se manifesta prin valori crescute ale nivelului de glucoza din sange si dereglarea metabolismului, fiind o afectiune metabolica. Daca diabetul de tip 1 se dezvolta la copii si la adolescenti, atunci cand pancreasul nu produce insulina, diabetul de tip II apare de obicei dupa varsta de 40 de ani, atunci cand pancreasul poate secreta insulina, dar celulele nu o pot utiliza corespunzator.Produsul HerbaWay Duofit este un amestec de plante medicinale pentru infuzie, care ajuta la mentinerea unui nivel fiziologic de zahar in sange.

Cum va ajuta produsul Duofit in controlarea diabetului?

Controlarea eficienta a diabetului este esentiala pentru a preveni complicatiile acestei maladii, precum sunt afectiunile cardiovasculare sau glaucomul si alte afectiuni oftalmologice. Produsul Duofit HerbaWay ajuta la scaderea nivelului de glucoza din sange si stimuleaza glanda pancreatica. Pentru a mentine diabetul sub control, este important sa folosim acest produs cu regularitate. Alaturi de reglarea nivelului de glucoza din sange, Duofit actioneaza si asupra reglarii tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol LDL, acestea reprezentand un factor de risc pentru instalarea afectiunilor cardiovasculare.Unii pacienti au observat alte efecte benefice ale produsului, precum reglarea functiilor stomacale si eliminarea surplusului de lichide. Toate aceste beneficii sunt oferite de plantele medicinale continute de Duofit.

Produsul Duofit HerbaWay va ajuta sa evitati sau sa reduce consumul de antidiabetice

Chiar daca antidiabeticele clasice va ajuta sa tineti diabetul sub control, acestea dispun si de efecte adverse, care afecteaza sanatatea organismului, fiind hepatotoxice si daunand vaselor sanguine. Cu toate ca in unele cazuri este imposibila evitarea administrarii de antidiabetice clasice, produsul Duofit HerbaWay va ajuta sa reduceti dozele acestora. Afectiunile vaselor sanguine sunt mult mai frecvent intalnite la persoanele care administreaza tablete antidiabetice, decat la cele care urmeaza o terapie pe baza de plante medicinale, precum este Duofit, ne arata un studiu american. Rolul acestui amestec de plante, clasificat ca fiind un supliment alimentar de catre Institutul National pentru BioResurse Alimentare Bucuresti, este acela de a imbunatati sanatatea pacientilor cu diabet, iar mentinerea sub control a acestei maladii este secretul pentru prevenirea complicatiilor specifice. Alaturi de utilizarea acestui produs, este important sa adoptati un stil de viata sanatos si sa va bucurati de cat mai multa miscare. Stresul este un inamic al unui organism sanatos, motiv pentru care este recomandat sa incercati evitarea situatiilor stresante. Nu ezitati sa includeti in alimentatia zilnica fructe si legume, care sunt surse bogate de vitamine, minerale si oligoelemente. Acestea intaresc organismul si furnizeaza nutrientii de care are nevoie in fiecare zi pentru o functionare optima. Modul de utilizare a produsului Duofit este cat se poate de simplu, iar daca il veti consuma zilnic, veti descoperi calitatile terapeutice ale plantelor medicinale eficiente in controlul diabetului si in sprijinirea unui organism sanatos si puternic.

 

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>